Prišao im menadžer i zamolio ih da se premeste na veći sto na koji može stati količina hrane koju su naručile. 😉

Jedan suši restoran u King Sitiju u kanadskoj saveznoj državi Ontario našao se na udaru kritika zbog prilično neobičnog razloga - sramoćenja gošće jer je naručila previše hrane 🧈🌭🍟🥞.

Kasandra Mauro, korisnica popularne aplikacije TikTok, pokrenula je lavinu reakcija nakon što je pre nešto manje od dve sedmice objavila video u kojem proziva Paper Crane Sushi Bar. Njen video je od tada pregledan nešto više od dva miliona puta te je skupio skoro 300.000 lajkova, prenose Nezavisne.

U videu Mauro otkriva kako je bila izuzetno gladna kada je s prijateljicom posetila Paper Crane.

Međutim, naišla je na neugodno iznenađenje - konobar, menadžer i kuvari su je ismevali zbog količine hrane koju je naručila. 😳

Mauro je za sebe i prijateljicu naručila piletinu s rižom, tempuru od kozica, rezance i dve rolice sušija. Kada je prijateljica htela naručiti još jednu rolicu sušija, radnica restorana je rekla:

- Ne, ne, ne. Previše hrane. To je to. ☝🏻

Mauro u svom videu govori kako su ona i njena prijateljica bile toliko zbunjene da nisu znale što reći. Ali stvari su postale još čudnije kada im je prišao menadžer i zamolio ih da se premeste na veći sto, na koji može stati količina hrane koju su naručile. 😉

Autor: Nezavisne