Nezgoda nastala zbog - razvezane pertle

Trčanje na traci je uobičajena slika u svakoj teretani, ali kao što mnogi znaju, pogrešno podešavanje brzine može da dovede do određenih problema, tako da nisu retki ni padovi i sitne povrede.

Međutim, jednoj devojci iz Ilinoisa u SAD se desila dupla neprijatnost, jer je nakon pada traka sa nje skinula i helanke, a događaj su zabeležile sigurnosne kamere tako da je u roku od 72 časa praktično ceo svet video njene... hm... obline. 😬

- Posle tog pada koji se desio 24. maja, zaista se plašim traka za trčanje - rekla je 26-godišnja Alisa Konkel.

Uzimajući u obzir da je mlada Alisa prošla i sa određenim povredama, uključujući odrana kolena, potkolenice, deo lica i usana, ne možemo da se čudimo što ju je sad strah ovih mašina.

Foto: Compass Media/Compass Media

- Osećala sam se jako osramoćeno, tako da sam morala odmah da izađem iz teretane. Slično mi se desilo kada sam imala 10 godina, tada sam povredila bradu, tako da se sada stvarno plašim traka za trčanje - dodala je ona.

Kako je inače došlo do svega, budući da Konkelova trči ceo život na ovakvim spravama. E pa, ispostavilo se da je u pitanju bila - odvezana pertla! 😲

- Kada sam pogledala snimak uočila sam da mi se pertla odvezala i da sam pala kad sam stala na nju. Pokušala sam da se zadržim ali mi je onda mašina svukla helanke i onda sam se pustila, nakon čega sam se udarila u lice - pojasnila je ona.

U svakom slučaju, sada znate - ako koristite traku za trčanje, obavezno prvo dobro vežite pertle. Inače, ceo svet bi mogao da vidi nešto od vas što ne bi možda trebalo.

Video: youtube.com/Compass Media

IZVOR: YT / Compass Media

Autor: LADBible / redportal.rs