Kevin nije prva osoba koja je smršala na McDonald's dijeti. 🤨

Muškarac (57) iz Nešvila tvrdi da je izgubio 27 kg jedući McDonald's brzu hranu 3puta dnevno tokom 100 dana.

Kevin Maginis vodio je medijsku turneju objašnjavajući kako je uspeo da izgubi znatnu količinu telesne težine jedući McDonald's Big Mek, pomfrit i pitu od jabuka 3 puta dnevno tokom 100 dana. Maginis takođe tvrdi da mu je neobična dijeta takođe pomogla da smanji holesterol, šećer u krvi, kao i rizik od srčanog udara. I sve što je uradio je da je prepolovio porcije koje je jeo...

- Pola tanjira da izgubite težinu, 3/4 tanjira za održavanje težine, bilo koju hranu, uključujući McDonald's. Ranije sam bio preddijabetičar, sada u zdravom opsegu - rekao je Maginis za NBC Today Show.

Foto: Pixabay.com/Pexels

Maginnis je prvi put najavio svoju nekonvencionalnu ishranu u TikTok video-snimku koji je postao viralan, ali 100 dana nakon što ga je započeo, vratio se sa nekim impresivnim rezultatima. Naime, uspeo je da padne sa 108 kg na 81,4 kg, jedući brzu hranu 3 puta dnevno. Nakon što ga je videla kako gubi višak kilograma, supruga mu se pridružila.

Iako mu je rečeno da jedenje ovakve hrane nije dugoročno održivo, Kevin je uveren da je pronašao savršen način da izgubi višak kilograma, a da se ne oseća loše. I dalje može da jede šta god želi, jer jelovnik McDonald's nudi mnogo raznovrsnosti, ali on pojede samo pola porcije, a ostatak čuva za sledeći obrok.

Foto: Printscreen YouTube/TODAY

- Čekam da dobijem tu stvarnu toplotu, ne da mi glava žudi za hranom, već moje telo zapravo na tom mestu gde je zaista gladno. Ispostavilo se da je glad jedan od najboljih začina koje možete dodati bilo čemu. Nikada se ne lišavam. Jedem McFurries, jedem rolnice sa cimetom, Big Macs, jedem pomfrit. Samo se odlažem jer ću pojesti celu stvar. Jednostavno neću pojesti sve u jednom dahu. Jedem različite makronutrijente koji će pomoći mom mozgu, ako sam mrtav, funkcija mog mozga se neće poboljšati, pa hajde da se prvo rešimo ovog ubice gojaznosti - rekao je 57-godišnjak.

Kevin nije prva osoba koja je smršala na McDonald's dijeti. Još 2014. godine, Džon Sisna, školski učitelj iz Ajove, jeo je brzu hranu 90 dana i izgubio 37 kilograma.

IZVOR: YT / TODAY

Autor: redportal.rs