Evo kako izgleda mesto na kom se odmara porodica Gobeljić 🧐😎

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug Marko Gobeljić prošle nedelje proslavili su prvu godišnjicu braka od crkvenog venčanja! Marko i Katarina sklopili su građanski brak 2021. godine, dok su se u crkvi venčali 2022. godine! 👰🤵

Kaća i Marko godišnjicu su obeležili i putem Instagrama, gde im je mnoštvo prijatelja i fanova uputilo čestitke! 💖

Detaljnije u tekstu ispod:

Kada je reč o poklonima povodom godišnjice, u medijima se piše kako se Gobeljić "otvorio" za proslavu prve godišnjice, s obzirom na to da je za poklon, odnosno luksuzno putovanje dao oko 12.500 evra! 🔽💸💸

- Marko ima pauzu u igranju fudbala, pa je organizovao porodični odmor. Rezervisao je smeštaj, platio ga 12.500 evra i poklonio Kaći vaučer. Ona je odmah javila manedžeru da joj u tom periodu ne zakazuje nastupe, tako da mogu dve nedelje sa ćerkicom Katjom da uživaju na moru - priča izvor blizak paru za Kurir.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Katarina Grujić Gobeljić (@katarinagrujic.doll)

IZVOR: IG / @katarinagrujic.doll

Pevačica je već objavila nekoliko fotografija sa porodičnog odmora. Kaća je na Instagramu uz fotografije dodala i lokaciju na kojoj se nalazi, a kako luksuzni resort izgleda, pogledajte na fotografijama ispod 🔽🔽🔽 :

View this post on Instagram

A post shared by 𝐅𝐢𝐧𝐨𝐠𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚 𝐀𝐥𝐞𝐧𝐚 ➰ (@finogenova.a.a)

IZVOR: IG / @finogenova.a.a

Mimo putovanja, Kaća je za godišnjicu dobila i ogrlicu, minđuše i narukvicu u vrednosti od 700 evra, kako piše pomenuti medij.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.