Trenutno najkritičnija B negativna krvna grupa

Osim u Institutu za transfuziju krvi Srbije, koji radnim danima radi od 7 do 19 časova i subotom od 8 do 15 časova, ove nedelje biće moguće donirati krv i na brojnim drugim mestima.

U ponedeljak 5. juna, autobus Instituta biće kod starog Merkatora na Novom Beogradu između 10 i 14 časova. U utorak će autobusi biti na Cvetkovoj pijaci od 10 do 15 časova i u naselju Belville od 11 do 15 časova.

Autobus će u sredu od 10 do 15.30 biti kod INDOTEK Group Serbia na Novom Beogradu, dok će se u četvrtak krv davati u autobusu kod AVNET-a na Novom Beogradu od 8 do 14 časova i u prostorijama Crvenog krsta u Obrenovcu između 9 i 14 časova.

U petak 9. juna, moći ćete da date krv u Biblioteci grada Beograda od 11 do 15 časova i u autobusu ispred Doma zdravlja na Čukarici između 9 i 14 časova.

Tokom vikenda, autobus će se nalaziti kod šoping centra Big fashion na Paliluli (subota 11-16 časova), ispred Crkve Svetog Preobraženja Gospodnjeg na Vidikovcu (9-14 časova) i u nedelju kod Retail park Stop Shopa u Borči između 10 i 15 časova.

Više informacija o tome gde možete dati krv u ostalim mestima u Srbiji ove nedelje, možete potražiti na sajtu Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Autor: redportal.rs