Advokat Nataše Šavije Jakša Peković kazao kako je Karić izjavio da je sa starletom imao koškanje, te da je ona njemu udarila šamar, a da joj je on kasnije uzvratio šamarom 🔽

Stefan Karić pušten je iz pritvora u kome je bio mesec dana, nakon što ga je starleta Nataša Šavija optužila da ju je udario šamarom, a potom i pesnicom na jednom slavlju u Vrdničkoj kuli.

Nataša je prilikom udarca polomila jagodičnu kost i povredila oko, zbog čega je nekoliko puta morala na operaciju, o čemu više možete čitati u tekstu ispod:

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

Šavija je nedavno bila u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi gde je dala izjavu povodom napada, dok je Stefan Karić po izlasku iz pritvora u javnost izneo svoju stranu priče, na šta Nataša nije mogla ostati nema, pa je za medije izjavila sledeće:

- Pa naravno da neće da prizna, logično da će da se brani na sve moguće načine, ništa čudno i za očekivati. Kad ste videli da je zločinac priznao delo? Osim kad je baš stisnut, pa da mu to bude olakšavajuća okolnost. Koji može biti razlog da ja optužim Stefana Karića, a da mi je neko drugi to uradio i time napravim krivično delo za koje je zatvoska kazna? Ko je on meni u Životu da ja tako rizikujem? Pametnom dosta - rekla je Nataša za Kurir, kako prenosi Pink.rs.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.