Postoje dve istine 🤷‍♀️

Pevačica Teodora Džehverović sinoć je gostovala u emisiji AmiG Show kod Ognjena Amidžića gde je rekla nešto više o audio-snimku koji se na TikToku-u ranije pojavio, a kroz koji se navodno može čuti Teodorin glas tokom intimnog odnosa. 😲

Teodora je u emisiji kazala kako postoje dve istine, odnosno da joj je neko namestio audio-snimak i da to nije ona, i druga opcija - da je to zapravo njen glas, ali da ju je neko "na kvarno" snimio. 🤷‍♀️

- Ovo je prvi i poslednji put da govorim na ovu temu. Mogle su da se dese dve stvari. Prva, da mi je sve ovo namešteno, a druga, da sam to zaista ja, a da je sve to neko "na kvarno" snimio. Šta god da je istina od to dvoje, katastrofalna je! Pre svega se obraćam ženama, jer to može da se desi bilo kojoj od nas! Ne mogu da verujem da nisam dobila podršku žena, već su me prve napale i zezale se na taj račun. Ja sam prihvatila tu sprdnju. Ovom prilikom bih se zahvalila osobi koja je sve ovo uradila, jer sam zahvaljujući tome spoznala koliko sam jaka - rekla je pevačica u videu ispod:

IZVOR: YT / AmiG Show

Tokom pomenute emisije Teodora je otkrila i da je jako ljubomorna u vezama, i tom prilikom ispričala jednu situaciju iz perioda kada je bila u vezi:

- Ja sam jako ljubomorna osoba. Bila je jedna situacija dok sam se kupala. Moj partner je bio u spavaćoj sobi i samo sam čula pesmu Manta Manta od Cece. Ja izlazim i pitam ga: ''Ko ti je poslao tu pesmu, što je slušaš, odgovori?''! Nešto sam umislila, da mu je neko poslao pesmu i odmah sam poludela - rekla je Teodora i dodala:

- Sada nemam partnera, pa ne ljubomorišem. 😅

Autor: Redportal.rs / K.Đ.