Jokić jasan na konferenciji za štampu nakon pobede nad Lejkersima

Kako prenosi portal Mondo, Nikola Jokić je još jednom fantastičnom partijom uspeo da dođe do finala NBA lige koje će igrati sa Majamijem. Dok su se svi divili njegovim potezima i nakon što ga je Lebron nahvalio, on je na konferenciji za medije dobio pitanje o Novaku Đokoviću. 

Zanimalo je američke novinare da li će se dvojica najvećih srpskih sportista čuti pre NBA finala, a iznenadio ih je Džoker kada je rekao da nema Novakov broj.

Kako je naveo Jokić:

Nemam njegov broj, da budem iskren. On je momak koji predstavlja Srbiju na znatno većoj sceni, on je ambasador Srbije. Idol je deci u Srbiji, ne samo na terenu, već i van njega, zbog svega šta njegova fondacija radi. On je čovek na kojeg možete da se ugledate, ja sam želeo da budem kao on. Radi sjajan posao za decu, za Srbiju. Ne mogu da se poredim sa njim.

Na četvrtom meču serije finala Zapadne konferencije NBA Nikola Jokić je ponovo razbio LA Lejkerse. Sada je uspeo da ubaci 30 poena, imao je 14 asistencija i 13 skokova. Naredni rival u NBA plejofu je Majami i to poslednji, a videćemo da li će uspeti da uzme prsten protiv Džimija Batlera, Bema Adebaja i ekipe. 

Autor: Mondo.rs