Milan B. (51) je poznati beogradski ginekolog koji je vozeći luksuzan automobil marke "mercedes" na kokainu odgurivao policajca nasred ulice na Novom Beogradu.

Kako se navodi u njegovoj biografiji, uhapšeni poznati ginekolog radio je svojevremeno u GAK Narodni front i stručno se usavršavao širom sveta.

Trenutno radi kao ginekolog u jednoj prestoničkoj privatnoj klinici. Deo stručnog obrazovanja stekao je u Amsterdamu i Londonu.

Prema njegovim objavama na društvenim mrežama, uhapšeni ginekolog uživao je na egzotičnim destinacijama u društvu prijatelja. Neretko se našao i u društvu poznatih pevača folk muzike.

Uhapšeni beogradski ginekolog redovno je izbacivao slike sa fudbalskih, ali i košarkaških utakmica.

Kako možemo zaključiti po njegovom profilu na mrežama, proputovao je pola sveta.

Podsetimo, Milan B. (51) uhapšen je sinoć zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Кako se sumnja, on se sinoć oko 20.30 časova, na raskrsnici Ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića, oglušio o naređenje saobraćajnih policajaca, koji su preusmeravali saobraćaj zbog održavanja javnog okupljanja, a potom automobilom marke "mercedes" kojim je upravljao krenuo na policijskog službenika i odgurivao ga.

Protiv osumnjičenog će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave jer je odbio alkotestiranje, dok je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kokain.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Autor: Pink/Blic