Pevačica na svakih 15 dana putuje u Tursku zbog posla 🔽

Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške su posao iz Srbije preneli i u Tursku, tačnije u Istanbul, a prema pisanju medija, popularni par navodno planira da kupi nekretninu vrednu pola miliona evra u pomenutom gradu! 😁🔽💸

- Viki i Taške su se odlično snašli u Istanbulu. Slobodno se može reći da je to njihova druga kuća. Tamo im je posao, lepo rade, a sada je došlo vreme i da pazare nekretninu za sebe. Stanovi tamo nisu nimalo jeftini, naročito ako se nalaze u određenim kvartovima. Sve je papreno skupo. Jedna nekretnina im se posebno dopala i ona vredi oko 500.000 evra. Nalazi se u delu gde živi Emina. Puca pogled na najlepši deo grada. Možda se Emina i Viki i poznaju, to već ne znam, ali znam da je Miljkovićeva već i jezik savladala. Odlično joj ide. Ne verujem da će se preseliti iz Srbije u Tursku, ipak je ovo njihova domovina, ali da će sebi uskoro obezbediti oazu mira da ne borave po hotelima i privatnim apartmanima to sigurno - priča izvor Kurira.

Foto: Pink.rs

Viki je za medije otkrila da veoma često putuje u Istanbul, te da joj se grad jako dopada. 🔽

- Na svakih 15 dana neko od nas mora da ode, ili Taške ili ja. Uglavnom sam ja odlazila poslednjih nekoliko puta. Mi tamo uživamo, Istanbul je fenomenalan grad. Oni su hedonisti u svakom smislu te reči. Mi tamo volimo i izlaske i sve, ali toliko budemo umorni od posla da uveče odemo samo na neku večeru. Njihov spa obožavam, kao i turska kupatila, hamame. Tamo legnem i uživam - ispričala je Viki za medije, kako prenosi portal 24sedam.rs.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.