U Crnoj Gori će u nedelju biti proglašen Dan žalosti

Tragedija koja je zadesila Srbiju u sredu, kada je maloletnik u svojoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu iz pištolja ubio 9 osoba i njih nekoliko ranio, pogodila je ne samo građane naše zemlje, već i građane Hrvatske, kao i Crne Gore! 💔

U Crnoj Gori će u nedelju biti proglašen Dan žalosti, a danas su se u Podgorici okupljali ljudi i palili sveće za nastradale u masovnom ubistvu u Srbiji, želeći na taj način da im odaju počast, ali i pokažu da porodice koje tuguju sa najmilijima nisu same!

Fotografije sa pomenutog skupa u Podgorici objavio je crnogorski političar Vladislav Dajković na svom Fejsbuk profilu i svima se obratio sledećim rečima 🔽 :

Koliko sam tužan zbog nezapamćenih tragedija u našoj Srbiji, toliko sam ponosan što je Podgorica ustala da podijeli tugu sa našim narodom u Beogradu i Mladenovcu.

Foto: Facebook.com / Vladislav Dajković

Da je tuga za nevinim žrtvama izbrisala granice u našim srcima, govori i podatak da će u nedelju i zvanično biti proglašen Dan žalosti u Crnoj Gori, kao čin apsolutne solidarnosti sa našom Srbijom.
SRBIJO, NISI SAMA. TVOJA CRNA GORA JE UZ TEBE!

Foto: Facebook.com / Vladislav Dajković

Autor: K.Đ.