Trudila se da što više liči na Kim 🤷‍♀️

Američka manekenka i zvezda sajta za odrasle OnlyFans Kristina Ešten Gourkan, široj publici poznata pod nadimkom Ešten Dži, umrla je u 34. godini, nakon srčanog udara koji je doživela dok se oporavljala od plastične operacije. 😮

Starleta je izdahnula u bolnici, a njena porodica je otvorila stranicu na kojoj njeni fanovi i pratioci mogu da doniraju novac, kako bi pomogli da se prikupe sredstva za njen ispraćaj na večni počinak.

Sahrana će se održati sledeće nedelje, a do sada je sakupljeno oko četiri hiljade evra.

- Sa dubokom tugom i slomljenim srcem moramo da podelimo najtužniju vest o smrti naše voljene, prelepe ćerke i sestre Kristine Ešten Gurkani - saopštila je ožalošćena porodica.

View this post on Instagram

A post shared by Christina Ashten Gourkani (@christinaashten)

IZVOR: IG / @christinaashten

Starletina porodica je primila uznemirujući poziv prošlog četvrtka, u pola pet ujutru, kada im je misteriozna osoba vikala na slušalicu: "Ešten umire, Ešten umire!", prenosi Daily Mail, piše portal 24sedam.rs.

Inače, Ešten Dži bila je poznata kao dvojnica najpopularnije starlete sveta Kim Kardašijan, a na društvenoj mreži Instagram prati je preko 600.000 ljudi, koji je svakodnevno upoređuju sa Karašijanovom.

Autor: 24sedam.rs / Redportal.rs