Okuplja se 50 najboljih vinarija 💪🏻

Manifestacija koja je proteklih godina stekla ugled najprestižnijeg vinskog okupljanja u regionu, Grand Tasting 2023 dovodi 22. aprila u Beograd u Hotel Metropol Palace 50 top vinarija s prostora nekadašnje Jugoslavije. Tom prilikom vinari će lično predstaviti publici najbolja vina iz svojih podruma, među kojima i veliki broj etiketa koje nikada nisu bile u Srbiji ili ih jednostavno više nema na tržištu.

Foto: Ivana Čutura, Duško Jaramaz/PIXELL

Ovaj jedinstveni vinski događaj namenjen je pre svega najzahtevnijim ljubiteljima vina koji će na jednom mestu moći da probaju ono najbolje što se trenutno nalazi u arhivama poznatih vinarija, a sve to pratiće i šest izuzetno atraktivnih radionica koje će održati ili sami vinari ili poznati vinski stručnjaci.

Foto: Ivana Čutura, Duško Jaramaz/PIXELL

Spisak učesnika ove svojevrsne lige vinskih šampiona čini vrh vinske scene od Slovenije do Severne Makedonije što je idealna prilika da se u jednom danu napravi presek onoga što nude najbolje vinarije regiona.

Kao specijalni gost Grand Tastinga u Beograd stiže i proslavljeni glumac Rade Šerbedžija, koji od pre nekoliko godina ima udeo u jednoj vinariji iz Dalmatinske zagore.

Foto: Ivana Čutura, Duško Jaramaz/PIXELL

Ulaznice za ovaj vinski spektakl mogu se kupiti u pretprodaji preko Tickets.rs servisa na: https://tickets.rs/event/grand_tasting_2023_6027

Autor: redportal.rs