Nova epizoda ZAKOPANIH TAJNI večeras u 21 čas na TV Pink! 👆🏻

Nova epizoda serije Zakopane tajne na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. 📺 Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju. 👆🏻

Nakon obijanja sefa, Svetozar ipak ne želi da prijavi policiji jer ako policija dođe do onoga što je ukradeno, ne gine mu zatvor. Šta je Svetozaru nestalo iz sefa?

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Fani i Gvozde saopštavaju Đurđi da imaju plan, što nju posebno zabrinjava. Šta su Gvozden i Fani smislili?

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Doderovi ne mogu da dođu sebi nakon što je policija uhapsila Jakova. A Kosara po običaju, krivi Lalu i njenu decu za sramotu koju nanose njenom bratu. Šta je Kosarin sledeći potez?

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Kada Vera zbog majke dođe u pozorište, Tadija konačno uspeva da razgovara sa njom. On joj priznaje daje njihova veza u mladosti nešto najlepše što mu se dogodilo, nakon čega mu i Vera govori da je to nešto najlepše i za nju. Šta će se dogoditi nakon ovog njihovog susreta?

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Želeći da napakosti Lali, Kosara dolazi kod Đurđe u nameri da naprave plan kako će Gvozdena izdvojiti odostale Balšine dece. Da li će Đurđa pristati da bude saveznik sa Kosarom?

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Uglješa dolazi u stan i ne zatiče Gloriju, ali pronalazi njen telefon i ostaje šokiran onim što je video. Da li će Uglješa konačno uvideti ko je zapravo Glorija?

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije Zakopane tajne - od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: redportal.rs