Ulaz omogućen samo vlasnicima sezonskih ulaznica

Košarkaši Partizana večeras od 20.00 časova gostuju ekipi FMP-a u Železniku u okviru 24. kola ABA lige.

Domaća ekipa je odlučila da ne pusti u slobodnu prodaju karte, već će ulaz biti omogućen samo onima koji poseduju sezonske karte, sponzorima i delegaciji Partizana.

Crno-beli su u 1. delu sezone pobedili FMP rezultatom 90:86, a pred večerašnji meč trener Partizana Željko Obradović izjavio je:

- Izuzetno važna utakmica za nas. Posle serije utakmica u Evroligi, okrećemo se ka ABA ligi. Imamo danas trening i sutra pre podne ćemo imati da da se pripremimo za taj meč i da probamo da nastavimo da igramo na nivou kako smo igrali u poslednje vreme. Bez Lesora smo, ali to je prilika za ostale igrače - poručio je Obradović. 

Bek crno-belih Aleksa Avramović poručio je:

- Svakako jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, pogotovu što ćemo igrati bez Matijasa za kog znamo šta doprinosi ovom timu. Imamo jedan sjajan period iza sebe gde smo dobili dve od tri utakmice u Evroligi i Cedevita Olimpiju. FMP je ekipa koja sjajno trči, organizovani su, imaju sjajnog trenera, pokriveni su na svim pozicijama. Frejzer je otišao u Zenit, nadomestili su ga Murom. Mi ćemo uz maksimalnu koncentraciju izaći sutra na teren i pokušati da pobedimo - rekao je Avramović. 

Autor: redportal.rs