Otac ubio majku, a potom i sebe ostavivši jednogodišnjeg dečaka samog

Kako prenosi portal Srbija Danas, policajac iz Livonije koji je našao tela zatekao je uplakano dete u njihovoj kući, Kako prenose mediji policija je zatekla strašnu scenu 19. februara kada su pronašli jednogodišnjeg dečaka koji tumara po spavaćoj sobi u pelenama dok su tela njegovih roditelja bila u dnevnoj sobi pored dva pištolja i više čaura.

Šef Džejms Vajt policije Detroita naveo je da su Metju i Marija Etington bili u porodičnom sporu. Kako je rekao Vajt:

Ovo je veoma tragičan i tužan tok dešavanja. Deluje da je u pitanju porodični spor. Izgleda kao ubistvo i samoubistvo.

Policiju je pozvala Marijina majka, koja je primetila patrolno vozilo i signalizirala mu da se zaustavi. Rekla je da su njena ćerka i Metju pripadnici detroitske policije, da je poslednji put razgovarala sa ćerkom ujutro oko 7.00 i da je čula kako se ona svađa sa suprugom pre nego što je razgovor naglo okončan. Rekla je policajcu da se Marija nije javljala na telefon nakon toga i da je ona čuvala svog starijeg unuka dok je jednogodišnja beba bila u kući sa roditeljima.

Žena je otvorila garažu policiji, što im je omogućilo da uđu u kuću. Tamo su pronašli tela Marije i Metjua, koji je imao, kako je izgledalo, fatalnu ranu na glavi. On je ležao pored kauča u dnevnoj sobi. Crni pištolj je pronađen kod njegovih stopala, a širom sobe bilo je više čaura. Drugi pištolj nađen je kod ulaznih vrata.

Kako je objasnio policajac Vilijam Doser koji je ušao u kuću:

Čuo sam plač iz jedne od spavaćih soba… Narednik i ja smo pronašli dete. Delovalo je nepovređeno, hodalo je kod kreveta u prljavoj peleni. Uzeo sam ga dok su drugi policajci završavali prikupljanje dokaza. Zatim sam izneo bebu iz kuće i predao je baki.

 Tela Martina i Marije prevezena su u kancelariju mrtvozornika okruga Vejn. 

Autor: sd.rs