Sa Malog Kalemegdana stiže novo saopštenje

Toliko čitavog dana nikako da se slegne prašina nakon sinoćnjeg večitog derbija odigranog između Partizana i Crvene zvezde.

Nakon prvog saopštenja porazenih crveno-belih, usledio je odgovor Partizana, potom izjava centra crno-belih Matijasa Lesora nakon sukoba sa Filipom Petruševim, koje je izazvalo novo obraćanje kluba sa Malog Kalemegdana.

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda Meridianbet šokiran je lažima koje je u svojoj izjavi naveo prvotimac i svojevrsni novi vođa navijača južne tribine Matijas Lesor.

- Pomislili smo nakon ove izjave u kojoj je izneo grube neistine po kojima je srpski reprezentativac i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev izbio vazduh žrtvi Matijasu Lesoru, da je možda potrebno da se izvinimo čoveku koji je usred Beograda kao gost na privremenom radu u Srbiji i Beogradu, uličarski, pesnicama napao srpskog reprezentativca.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

- Svoju srceparajuću (i neistinitu) ispovest Matijas Lesor kome ovo nije prvi put da izaziva incidente, (podsetićemo na utakmicu u finalnoj seriji ABA lige prošle sezone kada je krenuo u obračun sa navijačima u Pioniru, sramnim slikama sa reprezentativcima Srbije Kalinićem i Petruševim, udaranje Kampaca u Nišu), biće u prilici da ponovi pred nadležnim organima, jer će shodno zakonima Republike Srbije u kojoj zarađuje (veliki) novac biti dužan da da izjavu o fizičkom napadu na igrača Filipa Petruševa nakon čega će Tužilaštvo doneti odluku o pokretanju krivične prijave.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

- Ovom prilikom obaveštavamo javnost da će izjavu u prostorijama gradskog MUP u sredu dati i reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

- KK Crvena zvezda Meridianbet podseća da je zahtevao od čelnika ABA lige suspenziju do kraja sezone za Matijasa Lesora na čiju žalost, postoje snimci o svojevrsnoj odbrani mučkim udarcima pesnicama - navodi se u saopštenju.

IZVOR: YT / redportal RS

Autor: redportal.rs