Bizarne izjave....

kako prenosi portal Mondo, rat u Ukrajini traje skoro godinu dana, a od samog početka su u njemu aktivna i dvojica poznatih tenisera. Prvi se vojsci priključio Sergej Stahovski koji je na početku bio Đokovićev prijatelj, pa počeo da napada Novaka i ostale srpske tenisere, a zatim je na stranu Ukrajine u okršaju ušao i Aleksandar Dolgopolov, koji je poslednjih meseci mnogo aktivniji na društvenim mrežama. Ukrajinac, koji trenutno upravlja dronovima vojske, prethodnih nedelja je znao da uputi otrovne strelice ka Đokoviću.

On je prvo istakao kako Đokoviću nije mesto na Australijan openu jer podržava genocid u Ukrajini, a zatim se još jednom javio direktno sa ratišta.

Protiv Novaka Đokovića nikada nije trijumfovao, a zanimljivo je da mu je baš srpski teniser završio karijeru. Iako se Dolgopolov zvanično penzionisao tek 2021. godine, poslednji ATP meč bilo mu je prvo kolo Mastersa u Rimu 2018. godine, kada ga je Đoković izbacio sa turnira. Bilo je veoma lakih 2:0 u setovima (6:1, 6:3) za srpskog tenisera, koji je kasnije u polufinalu poražen od Rafaela Nadala.

Autor: Mondo.rs