Srbija otvara 3 nova stadiona

Fudbalski tereni širom države godinama su propadali i bili ruglo ovog sporta. Veoma retki su bili gradovi u kojima su se mogli videti stadioni koji podsećaju kako bi trebalo da izgledaju svi fudbalski stadionu u Srbiji.

Ali svedoci smo da se poslednjih godina fudbalska infrastruktura promenila i da će se uskoro tek promeniti. Tereni su se renovirali, izgradili su se reflektori pa tako svaki stadion u Superligi Srbije danas ima mogućnost da utakmicu organizuje noću. VAR tehnologija zastupljena je u najjačoj domaćoj ligi, a imamo i novi stadion u Bačkoj Topoli na kom igra TSC.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je u gostovanju na televiziji Hepi izjavio da se u aprilu završava izgradnja 3 potpuno nova stadiona u Srbiji! Pored toga, Vučić je rekao da veruje da će Zvezda igrati na nekom od ta 3 stadiona dok se stadion Rajko Mitić bude renovirao:

Mi ćemo u aprilu da otvorimo tri lepotice od stadiona, u Zaječaru, Leskovcu i Loznici. Verujem kada krene Marakana da se radi, da će Zvezda da igra na jednom ili dva od ta stadiona, zavisi od toga da li će da odluče da privuku publiku iz Republike Srpske ili najjaču svoju bazu na jugu Srbije.

Autor: redportal.rs