Crno-beli su sumirali utiske u prethodnih 365 dana i govorili o ostvarenim rezultatima, kao i o predstojećim ciljevima

U okviru fudbalskog kluba Partizan na stadionu u Humskoj održan je novogodišnji koktel i "podvučena crta" na godinu koja će uskoro biti iza nas.

Crno-beli su sumirali utiske u prethodnih 365 dana i govorili o ostvarenim rezultatima, kao i o predstojećim ciljevima.

U okviru koktela promovisan je i kalendar za narednu godinu, a prisutnima se obratio predsednik FK Partizan Milorad Vučelić:

- Ne bi se mogao steći utisak, najviše mrzim prigodne govore, ali primoran sam i imam obavezu da se obraćam na raznim prigodama. Na ispraćaju ove godine darujemo i objavljujemo kalendar za sledeću. Svih prethodnih to nije bila prigoda, tražili su ih razni partizanovci, ali ove godine on nadilazi prigodu kalendara, ovo je umetničko delo. To je kalendar koji će se čuvati i kada prođe ova godina, ja ću ga sigurno odvojiti. Želim vam srećnu narednu 2023. bez ovog kalendara nećete moći da se snađete u vremenu u prostoru, on će vam pomoći da sve znate šta je važno i bitno - rekao je prvi čovek kluba iz Humske.

View this post on Instagram

A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

IZVOR: YT / @partizanbelgrade

Cilj u novoj godini jasan - Liga šampiona

Posle duže pauze zbog Mundijala u Kataru, crno-beli su se okupili u sportskom centru Teleoptik.

Igračima, stručnom štabu i predstavnicima medijima prvi se obratio predsednik kluba Milorad Vučelić koji je najavio sve što Parni valjak čeka u novoj godini.

- Kako to biva, nekad su učitelji i razredni pitali da li su svi prisutni. Znam da ste svi zdravi. Zna i da ste se nagledali fudbala na SP, mlađi su nešto i učili gledajući velike reprezentacije. A stariji su ustanovili da su i ravni po igračkom znanju. Pred vama se nalazi duga godina, u kojoj se takmičite u našoj najelitniji ligi i završava se igrom u Ligi šampiona, pa ćemo videti koliko ćemo daleko otići u tom takmičenju. Čeka nas i Liga konferencije za manje od dva meseca. Nadam se da čete igrati još bolje, da će mladi igrači pronaći svoje mesto, a da će i im stariji u tome pomoći. Želim vam da postignemo dobre rezultate, ali vam pre svega želim da prođe bez povreda, da igrate punim snagom i strastima. Da igrate viteški, jer to pripada Partizanu, samo da pobeđuje na terenu, a ni na koji drugi način. Svima vam želim uspeh i da iskazujemo ljubav, poštovanje, emocije i sve ono pozitivno što krasi ljude - istakao je Vučelić.

Reč je potom dobio sportski direktor Ivica Kralj.

- Drago mi je da ste u dobrom raspoloženju. Svestan sam da dobro trenirate, samo tako treba da se nastavi. U prvim redovima vidim mlade igrače, a stariji će im dati podršku. Imaćete je i od mene i cele uprave. Želim vam da imate dobre rezultate u prvenstvu, Ligi konferencija, a kasnije i u Ligi šampiona - poručio je Kralj.

Za govornicom se zatim našao i trener Gordan Petrić.

- Igrače sam viđao poslednjih par dana. Predsednik je pametan čovek i rekao im je ciljeve za naredni period. Sve zavisi od vas, vi nosite klub i možete dosta da napravite za sebe. Kada sam vam pričao da ste igrali za sebe i porodice, vremenom ćete shvatiti, a kako to budete radili, igraćete i za FK Partizan. Sa naše strane stručnog štaba sve je pozitivno, i samo tako morate da nastavite kada počnu utakmice - kazao je on.

Autor: redportal.rs

#fk partizan

#kalendar

#novogodisnji koktel

#partizan