Sa ovim jelom nema greške

Ražnjići od belog mesa i povrća moraju se naći na vašoj prazničnoj trpezi ove godine. Neodoljivo ukusni i sočni, dopašće se svima. Vrlo su jednostavni za pripremu, a možete ih služiti sa pečenim krompirom ili pomfritom.

Sastojci:

1/2 kašičice slatke paprike 1/2 kašičice belog luka u prahu 1/2 kašičice soli 2 kašike maslinovog ulja 3 kašike soja sosa 1 limunovog soka 1 kašika smeđeg šećera 1 kašika kečapa 600 gr pilećeg filea 1 crni luk 1 paprika

Priprema:

U činiji pomešajte beli luk, slatku pavlaku, maslinovo ulje, limunov sok, šećer, kečap i so, pa dodajte meso iseckano na kockice.Ostavite u marinadi par minuta, a za to vreme iseckajte papriku i luk.Na štapić ređajte meso, papriku i luk, a potom ispržite.

Autor: Magazin Novosti