Evo kakvo nas vreme očekuje u narednim danima

Ujutru će ponegde biti magla. Tokom dana biće malo do umereno oblačno i suvo, sa sunčanim periodima. Na jugu zemlje ujutru se očekuje slab mraz, tokom dana temperatura od 8 do 15 stepeni.

U Beogradu će biti suvo, uz smenu sunca i oblaka. I u glavnom gradu će biti toplo za ovo doba godine. Očekuje se da bude oko 15 stepeni.

Ujutro će na jugozapadu i jugu Srbije biti slab mraz i lokalna pojava magle. Tokom dana biće malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima, suvo i toplije. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura -3 do 6, najviša od 8 do 15 stepeni. Tokom noći na severu naoblačenje, ponegde sa slabom kišom.

Vreme narednih dana:

U subotu ujutru očekuje se samo na jugu Srbije slab mraz. Tokom dana očekuje se umereno do potpuno oblačno vreme, mestimično sa kišom. Uveče se očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje prvo na severu, a tokom noći i u ostalim krajevima. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura će biti od -2 do 7, najviša od 9 do 15 stepeni.

U nedelju se očekuje malo do umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar će biti slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak severozapadni, uveče u slabljenju i skretanju na južni i jugoistočni. Najniža temperatura će biti od 1 do 7, najviša od 11 do 16 stepeni.

U ponedeljak se očekuje malo do umereno oblačno vreme, suvo i toplo. Vetar slab i umeren, južnih pravaca. Najniža temperatura će biti od 0 do 7, najviša od 11 do 18 stepeni. Tokom noći na severu se očekuje jače naoblačenje sa kišom uz skretanje vetra na severozapadni.

Autor: mondo.rs