Stariji muškarac (73), koji je oboren na pešačkom prelazu, primljen je sinoć u Urgentno-prijemnu službu čačanske Opšte bolnice.

Na Bulevaru oslobođenja u Čačku juče tokom poslepodnevnih sati došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač putničkog automobila udario muškarca koji je ulicu prelazio na pešačkom prelazu.

- Čovek je ležao na ulici, a na lice mesta je odmah stigla Hitna pomoć koja je povređenog muškarca prevezla do najbliže zdravstvene ustanove - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Stariji muškarac (73), koji je oboren na pešačkom prelazu, primljen je sinoć u Urgentno-prijemnu službu čačanske Opšte bolnice. Nakon opservacije, zbrinut je na odeljenju intenzivne nege sa teškim telesnim povredama u vidu višestrukih preloma lobanje, ekstremiteta i grudnog koša. Životno je ugrožen i njegovo stanje se prati.

Inače, ova saobraćajnica važi za jednu od najkritičnijih na području Čačka, a i ranije su se upravo na ovoj deonici dešavale saobraćajne nezgode u kojima su učesnici bili čak i đaci, piše Telegraf.

- Od kada je bulevar proširen, mi smo na velikim mukama. Prebrzo i bahato se vozi, nezgode se često dešavaju. Još pre nekoliko godina smo blokirali ulicu kako bi ukazali na problem i tražili smo semafor. Tada ga nismo dobili, već ležeće policajce koji su se ubrzo nakon postavljanja skroz pohabali - ističu meštani.

Oni dodaju da je ova nezgoda od večeras samo još jedna opomena i podsetnik na veliki problem.

- Neophodno je da nam nadležni pomognu što pre kako bi sprečili neku tragediju. U blizini je osnovna škola i mnogo dece prelazi ovu ulicu - dodaju Čačani.

Autor: Telegraf

#SAOBRAĆAJNA NESREĆA

#stariji muškarac

#Čačak