U toku je dokazni postupak

Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu istražuje nanošenje teške telesne povrede mladiću u incidentu, koji se 25. oktobra dogodio nedaleko od Mašinske škole, na parkingu sale “Soko”, saznaju Novosti.

Kruševljanin N.B.(24) zadobio je prelom podlaktice i naprsnuće zgloba kažiprsta kada mu je više udaraca naneo N.M.(26) iz istog grada.

- Tužilaštvo je okvalifikovalo krivično delo kao teška telesna povreda, osumnjičeni je uhapšen, a 27.oktobra podneta je i krivična prijava - navodi izvor Novosti.

- Oštećeni je bio u društvu jednog prijatelja, kada je naišao osumnjičeni i krenuo da ga vređa. U izjavi je naveo da je od udarca pao na zemlju, ali da je osumnjičeni nastavio da ga udara pesnicom.

Osumnjičeni se, prema nezvaničnim informacijama, branio ćutanjem. U policiji su ranije naveli da je N.M. udario pesnicom u glavu dvadesetčetvorogodišnjeg mladića, nanevši mu teške telesne povrede.

U Osnovnom javnom tužilaštvu Novostima je predočeno da je u toku dokazni postupak. Tužilaštvo je predložilo pritvor, ali je taj predlog Osnovni sud - odbio.

Autor: Novosti

#lom

#mladić

#parking

#ruka