Nikolićeva se sukobila sa dosadašnjim saradnicima, te je odlučila da prekine poslovnu saradnju sa onima sa kojima je godinama radila.

Pevačica Ana Nikolić poslednjih dana našla se u žiži javnosti zbog reči koje je izrekla na račun svog bivšeg supruga i oca svoje ćerke, repera Stefana Đurića Raste.

Ana je počela da preti kako će izneti sve o Rasti i njegovim, kako je sama rekla, zlodelima, a onda i da će cijela Srbija “saznati ko je on ustvari”, piše Express.

- Ovaj “veliki otac” moraće da snosi konsekvence za sva “zlodela” koja je uradio meni kao majci Tarinoj, kao i Tari - napisala je bila Ana, između ostalog, a sad je otkrila da je napravila novi rez u životu.

Naime, Nikolićeva se sukobila sa dosadašnjim saradnicima, te je odlučila da prekine poslovnu saradnju sa onima sa kojima je godinama radila, a o svemu je javnost obavijestila na svom Instagramu.

- O svim detaljima koji su vezani za logistiku i sve što podrazumeva koncertne aktivnosti vrlo brzo ćete biti informisani! Svi brojevi telefona koji su važili do danas, nažalost, više ne važe! Vaša Ana N. - napisala je ona.

- Za somine nevaspitane šljunak. Teško donosim odluke, ali su neopozive i nepromjenljive… samim tim i radikalne ili “srpski” pod mač, bato! – poručila je Ana.

- Ana sve moguće menadžere otpustila. Pametno. Otvori novu stranicu zivota, snimi nam jednu dobru baladu pa neka ide zivot - poručio joj je jedan fan, a Nikolićka mu je odgovorila:

- Nisam ja nikog otpustila, sami su se otpustili.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

IZVOR: IG / ananikolicofficial

Autor: Express