U zatvorskoj ćeliji HOROR...

Kako prenosi portal Mondo, Bokser koji je svoju devojku brutalno izbo nožem u grudi skoro 40 puta pronađen je mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji. Selima Ahmeta Kemaloglua (27), policajci su pronašli mrtvog dok je visio o čaršav u ćeliji u zatvoru Adana F-Tipe, na jugu Turske. Lekari sa Instituta za sudsku medicinu u Adani proglasili su uzrok njegove smrti kao samoubistvo. 

On je 22. oktobra osuđen zbog ubistva Zejnep Senipar na minimalnu kaznu od 24 godine bez uslovne slobode. Pobesneli bokser se posvađao sa svojom 24-godišnjom devojkom u svom domu u okrugu Menteze, na jugozapadu Turske. Zatim je iz kuhinje zgrabio nož za hleb i izbo ju je 37 puta u grudi 24. maja 2020. Bolničari su nažalost proglasili Zejnep mrtvom na licu mesta. Kemaloglu se takođe povredio dok je ubijao Zejnep i prebačen je u bolnicu. Par nije bio u vezi mesec dana pre ubistva, ali su nastavili da se viđaju.

Zejnep je prijavila Selima policiji dve nedelje pre nego što je ubijena rekavši da ju je on tukao. Bokser je već imao dugi krivični dosije sa 14 osuđujućih presuda. Poslednji put je priveden 28. avgusta 2019. godine zbog seksualnog napada i namernog ranjavanja.

Nakon lečenja u bolnici, Kemaloglu je optužen za Zejnepino ubistvo. Femicid je sve veći problem u Turskoj, posebno nakon što je ta zemlja zvanično napustila Istanbulsku konvenciju u julu prošle godine. Prema Godišnjem izveštaju o podacima za 2021. koji je objavila Platforma mi ćemo zaustaviti femicid, 280 žena su ubili muškarci u 2021. godini. Prema podacima Šaltera spomenika, koji je digitalni spomenik za žene ubijene nasiljem i koji se svakodnevno ažurira, u Turskoj se do sada ove godine dogodio 331 femicid.

Autor: Mondo.rs

#Obešen

#Turska

#UBISTVO

#bokser

#devojka

#dečko

#horor

#kasapljenje

#muškarac

#samoubistvo

#ubijena

#zatvor