Tri osobe povređene u sudaru kamiona i automobila!

Tri osobe povređene su noćas oko 1.10 časova u sudaru kamiona koji je prevozio drva i putničkog automobila na auto-putu Pirot - Niš kod malčanske petlje.

Sudarili su se kamion marke TAM niških registarskih oznaka i automobil "hjundai" bugarske registracije a udes se desio u kolvoznoj traci u smeru ka Nišu. Ekipe niške Hitne pomoći zbrinule su vozača i suvozača iz kamiona kao i vozača automobila i prevezle ih do Kliničkog centra u Nišu radi dalje dijagnostike i lečenja.

Svi povređeni su oko 2 časa iza ponoći primljeni u Klinički centar u Nišu u svesnom I stabilnom stanju.

Kako navode u KC Niš, vozač putničkog vozila star 45 godina ima povredu grudnog koša. On je svestan, stabilnih vitalnih parametara i zadržan je na posmatranju na Klinici za anesteziju. Prema nezvaničnim informacijama, on je povređen kada su balvani iz kamiona pali na njegovo vozilo.

Vozač kamiona koji ima 65 godina povredio se jer je ispao iz kamiona. On ima prelom rebara i povredu grudnog koša i zadržan je na Klinici za anesteziju. Najlakše je povređen suvozač kamiona (38) koji ima ima kontuzione povrede i nakon opservacije, pušten je na kućno lečenje.

Autor: Blic