Ona je živela u kući koja nije imala centralno grejanje te je zbog toga nekoliko godina živjela bez mogućnosti da se zagreje.

Britanka Klaire de Lys tvrdi da je živela bez grejanja četiri godine te je na TikToku dala neke savete za sve u sličnoj situaciji, prenosi Index.hr.

- Ne možete još upaliti grejanje, a smrzavate se? Srećom, ja imam četiri godine iskustva u tome pa evo nekoliko saveta - rekla je u videu koji je lajkalo nekoliko hiljada ljudi. 😎 Klaire je živela u kući koja nije imala centralno grejanje te je zbog toga nekoliko godina živjela bez mogućnosti da se zagreje.

VREĆASTA ODEĆA

- Najprje morate kupiti dobar par helanki. Merino vuna je precenjena, shvatila sam da se brzo istroši. Kad često sedite, povlačite helanke prema gore ili držite ruke uz telo, nastće vam rupe na tim delovima odeće - rekla je te preporučila da kupite helanke za broj veće.

- Kupite i obične široke majice. Uštedite i kupite muške majice. Nemojte kupovati uske majice, treba vam protok vazduha. Ispod možda možete odenuti nešto uže, odenuti se slojevito. Ali ako se želite ugrejati, odenite nešto vrećastije - savetovala je pa naglasila i važnost jakne ili kaputa.

- Odenite stari kaput ili jaknu na sve to. I tu vam treba nešto vrećasto, ne želite da bude pripijeno - kaže.

Dodala je i da je bitno da su vam stopala pokrivena.

- Nije važno jesu li to čarape ili papuče, bitno je da niste bosi, čak i ako imate tepih - poručila je te dodala da i vrat zaštitite buff maramom.

- Poput čarape za vrat, možete to napraviti i od starih tajica - zaključila je.

Autor: Index.hr