Stigla je Lamia

Domaća muzička scena bogatija je za novo lice i pravi moderni pop hit! Pesma Skinuli ne prestaje da privlači pažnju i izaziva brojne komentare na društvenim mrežama od kada je u petak popodne objavljena na svim digitalnim platformama. 

Hit pesmu Skinuli komponovala je Edita Aradinović, dok su kontraverzni tekst za ovu pesmu zajedno napisale Edita i Sanja Vučić, bivša članica grupe Hurricane. Aranžman za ovu kompoziciju potpisuje hitmejker Marko Gluhaković, dok je za video spot bio zaduzen jedan od naših najplodnosnijih mladih reditelja Igor Zečević.

- Pesma Skinuli je nastala u jednom dahu za vreme karantina i brojnih sati koje sam provela u kreativnom radu za vreme policijskog časa. Ova pesma odiše pravim pop/funky zvukom i malo me podseća na pesmu “Slobodno me rani”. Saradnja sa Lamiom je bila predivna, devojka je zaista jako talentovana i pravo je osveženje na nasoj muzičkoj pop sceni. Uživale smo radeći zajedno u studiju i ostvarile divnu energiju i komunikaciju. Prija mi jako, Lamia mi je zaista strava! - kaže Edita.

Lamia je novo ime na regionalnoj muzičkoj sceni. Jedinstvenim izgledom i harizmom, snažnim vokalom, pozitivnom energijom i upečatljivom estetikom kao i vrhunskim timom saradnika preti da postane nova vodeća zvezda naše moderne pop scene. 

- U životu se vodim time da ništa nije slučajno pa ni susret ni poznanstvo sa Editom, rezultat toga jeste upravo projekat ''Skinuli'', ali i pocetak jednog divnog prijateljstva. Pjesma ''Skinuli'' je zapravo projekat koji sam baš tako zamišljala kada sam maštala o svom predstavljanju širem auditorijumu. Energični pop/funky zvuk, melodija i tekst koji lako ulaze u uši, vjerujem da će dobro proći kod publike Nestrpljivo sam čekala da sve podijelim sa vama, nadam se da cete uzivati! – naglasila je mlada zvezda. 

IZVOR: YT / IDJVideos.TV

Autor: redportal.rs

#Edita Aradinović

#Lamia

#Muzika

#sanja vučić