Šta zvezde poručuju danas? 🤔

OVAN

Dnevni horoskop za 27. avgust 2022. godine savetuje Ovnovima da ne ulaze u raspravu sa članovima porodice, nećete rešiti problem, samo ćete ga produbiti. Imate sve šanse da uživate sa partnerom, nemojte da uzimate "zdravo za gotovo" njegova osećanja. Povedite računa o ishrani. 

BIK

Trebalo bi da budete malo prodorniji u odnosu sa ljudima. Ponekad je potrebno da svoje stavove iznesete jasno i glasno, da bi ih drugi uvažili. Više se fokusirajte na porodicu, zapostavili ste svoje obaveze i grize vas savest. Slobodni Bikovi će upoznati zanimljivu osobu koja će imati veoma pozitivan uticaj na njih.

BLIZANCI

U ljubavi vam sve ide od ruke. Ovo je faza veze kada se sve čini lako i rešivo. Uživajte u vremenu koje provodite zajedno, ne dozvolite da vam pređašnja iskustva pokvare sreću. "Svrbi" vas novac u rukama, razmišljate o nekoj krupnijoj kupovini. Što da ne, i to je ulaganje na neki način!

RAK

Odnos sa partnerom se promenio u poslednje vreme, niste sigurni kada se desio "kvrc", ali nikako ne uspevate da pronađete zajednički jezik. Previše se oslanjate na savete jedne muške osobe, imajte na umu da je moguće da vam daje pogrešne informacije. Moguće je glavobolja. 

LAV

Danas niste raspoloženi za društvo, potrebno vama je da se osamite i dobro razmislite o  problemima i kako da ih prevaziđete. Glavu gore, nije sve tako crno kao što vam se čini. Imate sjajnu podršku ljudi koji vas vole, nemojte da ih odbacujete od sebe. Prihvatite savet mlađe ženske osobe.

DEVICA

Ovo je vaš dan! Dnevni horoskop za 27. avgust 2022. godine kaže da možete da očekujete odličnu zabavu, veselje i radost u krugu bliskih prijatelja. Vaše je samo da se prepustite. Finanijska situacija je malo "nategnuta", ali ne dozvolite da vam briga o novcu pokvari dan. Pijte više vode.  

VAGA

Čuvajte se danas da ne kažete nešto što bi moglo da ima trajne posledice i pokvari odnos sa partnerom. Odstranite negativne misli i uživajte u danu sa prijateljima i porodicom. Napuniće vas dobrom energijom i pozitivnije ćete posmatrati neke situacije koje vam zadaju glavobolju.

ŠKORPIJA

Za vas će ovaj vikend biti u neku ruku radan, ali će vam prijati da na miru završite obaveze koje niste stigli tokom nedelje. Energični ste i veoma produktivni, iskoristite taj elan. Drugi deo dana posvetite porodici. Moguće je da ćete imati nenadanog gosta koji će doneti dobre vesti.  

STRELAC

Danas ste spremni da ideje koje vam se već neko vreme "roje" po glavi sprovedete u delo. Imate podršku partnera, sve je lakše kada se radi udvoje! Budite oprezni s novcem, mogući su nepredviđeni izdaci u kući koje biste mogli da izbegnete. Ne brzajte. Muči vas bol u leđima, potrebna vam je fizička aktivnost. 

JARAC

Teško prihvatate tuđe mišljenje isavete, čak i kada su dobronamerni. Ipak, trebalo bi da razmislite o tome što vam jedna muška osoba sa kojom se često viđate predlaže, ideja je odlična, a mogla bi da bude unosna za vas. Ako imate problema sa gasovima i nadutošću, uzrok je ishrana. 

VODOLIJA

Napravite pauzu od poslova u kojima inače uživate i posvetite se dragim ljudima. Našli ste se u začaranom krugu, sve vam se svodi na obaveze, a zaboravili ste na uživanje. Prijao bi vam boravak u prirodi. Manji problemi sa zglobovima, čuvajte se nagli pokreta i eventulnih povreda.

RIBE

Dnevni horoskop za 27. avgust 2022. godine upozorava Ribe da ne donose nagle odluke. Preispitaje se malo, da li možda ponavljate iste greške iznova i iznova, a rezultat je uvek isti. Držite do sebe i to je dobro, ali pitanje je koliko realno sagledavate situaciju u kojoj se nalazite. Odličan dan za flert. 

Autor: Mondo

#Dnevni horoskop

#Horoskop

#Zvezde

#astrologija