Oni su imali sina koji je preminuo, bio je slep, baka je brinula o njemu dok su njih dvoje radili

Vinko P. koji je ubio suprugu Julijanu, pa potom sebe, uradio je to nakon proslave krsne slave Sveti arhangel Gavrilo i to pred svojim zetom koji je ostao kao poslednji gost!

Podsetimo, zločin se dogodio u 18. 30 časova u selu Starčevo kod Petrovca na Mlavi, a policiju su zvali Vinkovi roditelji.

- Vinko je iz pištolja ispred kuće pucao u ženu, ubio je, a onda je prislonio sebi pištolj na čelo dok je stajao pored zida i upucao se - kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje:

- On je u nju iz neposredne blizine ispalio nekoliko hitaca u grudi.

Iz ove porodice ranije nije bilo prijava nasilja.

- Žena nikada nije prijavljivala nasilje, ali ima indicija da su oni poslednjih 15 godina imali narušene odnose - dodaje izvor.

- Mojoj sestri i zetu je bila slava juče, imali su goste, bili su im tu i prijatelji. Kada su svi otišli, ostao je navodno samo Vinkov zet. Kažu komšije da je prišao Julijani koja je sedela na ljuljašci ispred kuće i da ju je tu ubio, pa onda pucao u sebe. Vinkov zet je sve video - kaže rođak ubijene Julijane P.

Kako kaže ovu porodicu pre tri godine zadesila je još jedna tragedija.

- Oni su imali sina koji je preminuo, bio je slep, baka je brinula o njemu dok su njih dvoje radili u Austriji. Ma strašna tragedija, ne znam ni šta da kažem. Nikada mi se sestra nije žalila na njega, nikad nikakav problem nisu imali, ne mogu da shvatim zašto je ovo uradio - navodi rođak.

Uviđaj na mestu tragedije obavio je zamenik Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, a naložena je i obdukcija.

Autor: Kurir

#Starčevo

#Sveti Arhangel Gavrilo

#Vinko P.

#petrovac na mlavi