Nastup u Kavadarcima u septembru, neće biti održan, a navodno su žitelji tog grada u Severnoj Makedoniji usprotivili golotinji, kiču i muzici bez tradicionalnih vrednosti

Jelena Karleuša je uspješno je realizovala ovonedjeljne nastupe u Strumici i Bitoli, uprkos činjenici da su juče osvanuli naslovi u vezi sa tim da njen planirani nastup u Kavadarcima u septembru, ipak, neće biti održan. Navodno su žitelji tog grada u Severnoj Makedoniji usprotivili golotinji, kiču i muzici bez tradicionalnih vrednosti.

Tih problema, sudeći po snimcima sa Instagrama, JK nije imala u pomenutim gradovima, s obzirom na to da je publika klubove ispunila do posljednjeg mesta. Karleuša se još nije oglasila povodom navodne zabrane nastupa, ali nije propustila priliku da ne objavi nekoliko provokativnih fotografija nastalih u Severnoj Makedoniji.

Naročito je pažnju pratilaca privukla objava u okviru koje je predstavila stajling za drugi nastup.

- Ovaj Balmain je previše mali, ili sam ja prevelika bomba - napisala je Karleuša, misleći na stajling, ali verovatno i odgovarajući indirektno kritičarima.

Zanimljivo, među prvima joj je komplimente uputila koleginica Milica Pavlović, koju je JK podržala u sukobu sa Anom Nikolić.

Autor: redportal.rs

#Jelena Karleuša

#Severna Makedonija

#nastupi