Emina Jahović ga je tužila na sudu zbog neisplaćene alimentacije

Bivši suprug pevačice Emine Jahović Mustafa Sandal će se u petak oženiti verenicom Melisom Sutšupur (31) u Rimu, a kako mediji navode planira i da napravi gala proslavu u Marmarisu.

Mustafa pravi svadbu od pola miliona evra iako pevačici duguje alimentaciju za čak 39 meseci, u iznosu od 101.880 evra, i plate za radnike na imanju u Istanbulu.

- Mustafa je posle razvoda obećao Emini da će plaćati mesečnu alimentaciju od 1.130 evra, ali i finansirati radnike na imanju na kom živi ona s decom, odnosno plate vozača, baštovana, sobarica… Za te troškove je namenio 1.700 evra mesečno. Sve je plaćao nekoliko meseci i onda odjednom prestao. Trenutno joj za alimentaciju duguje 40.680 evra, a za plate radnicima 61.200 evra. Tužila ga je sudu zbog toga, a on se vadio da je zbog korone u teškoj finansijskoj situaciji. Ovim je pokazao da nije – priča izvor za Express i dodaje:

- Mnogo je besna na Mustafu! Krivo joj je što uopšte ne brine o njoj i sinovima, a rasipa pare na Melisu. Već neko vreme nije pozvao telefonom Jamana i Javuza ni da ih čuje, a nisu pozvani ni na očevu svadbu. Mnogo joj je krivo zbog toga.

Autor: Express