Ivana Bulović, majka četvoro dece, nije krila zadovoljstvo a ni suze, nakon što je Tanja Popović uručila ključeve nove kuće.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, sa svojom pokretnom kancelarijom, danas je uručio ključ šestočlanoj porodici Bulović iz Bečmena.

Vesić je pre 2 meseca sa svojom pokretnom kancelarijom bio u poseti porodici Bulović, i tada im je obećao da će dobiti svoju kuću, što se danas i dogodilo.

Foto: Beoinfo/Beoinfo

Porodici Bulović koja ima četvoro dece, opština je obezbedila plac, a Gradska fondacija je obezbedila kuću.

- Pre nešto više od mesec dana kada sam boravio ovde, upoznao sam porodicu Bulović koja ima četvoro dece. Tada smo se dogovorili da naša fondacija Gnezdo izgradi montažnu kuću za njih, i evo oni su danas u svojoj novoj kući. Srećan sam zato što smo pokazali da smo odgovorno društvo i zato što smo pokazali volju da pomognemo jedni drugima. Koga god smo pozvali, i Fondacija i grad Beograd odazvali su se kako bi zajedničkim snagama sagradili ovu kuću za porodicu Bulović. Tako brinemo jedni o drugima i tako Beograd pobeđuje - izjavio je Vesić.

Foto: Beoinfo/Beoinfo

Diretorka Gnezda Tanja Popović je podsetila da je fondacija osnovana u novembru na predlog zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

- Uspeli smo da pronađemo kompanije koje su bile spremne da pomognu i danas je kuća porodice Bulović završena, a uskoro će biti gotova i kuća porodice Jelić. Ispunili smo obećanje koje smo dali ovim porodicama i danas je veliki dan, ne samo za njih, već i za Fondaciju Gnezdo. Pozivam druge društveno-odgovorne kompanije da nam se pridruže u ovakvim akcijama - rekla je Tanja Popović.

Foto: Beoinfo/Beoinfo

Ivana Bulović nije krila zadovoljstvo a ni suze, nakon što je Tanja Popović uručila ključeve nove kuće.

- Nemam reči kojima bih izrazila zahvalnost zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću, ali i Tanji Popović, kao i predsedniku Aleksandru Vučiću - izjavila je Ivana Bulović, majka četvoro dece.

IZVOR: YT / Telegraf.rs TV

Autor: redportal.rs

#Gnezdo

#Goran Vesić

#Tanja Popović

#porodica Bulović