Vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović ispunjava obećanje i već od sutra svi učesnici na predstojećim izborima koriste medijski prostor najgledanije komercijalne televizije u Srbiji.

- Kao i što sam obećao, svi učesnici na predstojećim izborima, što znači svi predsednički kandidati i sve parlamentarne liste, dobiće besplatne termine na televiziji Pink za predstavljanje svojih političkih programa - naveo je Mitrović.

Kako je dodao, danas je žrebom, pred kamerama, izvučen redosled i raspored termina za predstavljanje svih učesnika na programu naše televizije!

Kao što sam najavio pred dvadesetak dana, TV Pink je dodelila svi učesnicima na ovim izborima besplatne termine. Danas smo izvršili žreb koji se odnosi na raspored njihovog pojavljivanja na TV Pink. Svi predsednički kandidati su dobili termin od 15 minuta, svakog radnog dana od 17.30 sati, a sve liste termin u 17.55 i u 18.15 sati. Svakoga dana će se predstaviti po dve liste

Prema njegovim rečima, svi kandidati i liste će morati uživo da se predstavljaju.

- Prema mišljenju našeg regulatora, da bi ravnomerno i ravnopravno bili zastupljeni i da bi transparentnost bila visokom nivou svi moraju imati iste kriterijume pojavljivanja i ipak neće moći da se šalju video materjali što sam nagovestio kao mugućnost pre dvadesetak dana. Regulator je bio izričit da se moramo opredeliti ili za jednu ili za drugu opciju - naveo je Mitrović i svim učesnicima na izborima poželeo uspeh.

View this post on Instagram

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

IZVOR: IG / zeljkomitrovic

Autor: Pink.rs

#Izbori

#Kampanja

#Zeljko Mitrovic

#pink

#pinkrs