Pesma Srebro 9. je singl s aktuelnog albuma Gori ulica

Boris Novković, jedan od najpopularnijih kantautora u regionu, godinu je započeo novim singlom i spotom 🎶. Srebro je autorska pesma koja se odmah nametnula kao jedan od glavnih aduta s novog albuma. Nakon 2 pitke pop pesme, Ljeto je i Moja djevojka, Srebro je jedna od onih u kojoj se najbolje ocrtava Borisova autorska veština i produkcijski angažman Hrvoja Prskala.

Boris je objasnio:

Neizmerno sam srećan da su moj otklon od nekad surove stvarnosti oko nas i bezbrižnost u muzičkom i tekstualnom smislu naišli na super prijem publike i potvrdu dobre energije celog albuma. Kako se sve više upoznajemo s ostatkom albuma, tako ću reći da smo moja ekipa i ja, od Hrvoja Prskala do saradnika u mojoj izdavačkoj kući Croatia Records, namerno ostavili neke adute za kasnije. Verujem da je pesma 'Srebro' upravo jedan od takvih koji su konačno dočekali svetlo dana spremni da doplove do vaših plejera 🎶.

Foto: Redportal.rs/Toni Lekić

Emotivna ljubavna balada osvaja već na prvo slušanje 😍. Snagu pesme dodatno pojačava filmska priča u režiji Tonija Lekića, Borisovog prijatelja. Ljubavni par glume Tea Šimić i Jan Širola, a u novom spotu Boris je ponovo ugostio multinstrumentalistkinju i pevačicu Lanu Škrgatić.

Boris je dodao:

Kako mnoge prave stvari dođu spontano, tako je došla i saradnja s Tonijem Lekićem, slučajnim susretom, zajedničkim afinitetom prema sportu i sličnim razmišljanjima o životu. Rezultat je, verujem, vidljiv u sjajnom videu majstorske Tonijeve režije i montaže. Hvala svima koji su dali doprinos ovom spotu, odličnim glumcima, mojim saradnicima u izdavačkoj kući na logistici i backupu, kao i specijalnim gostima Lani Škrgatić, sjajnoj muzičarki i koleginci te legendarnom Ratku Martinoviću 😎.

Boris Novković jedan je od najuspešnijih i najpopularnijih kantautora regiona, čiji su albumi prodavani u zlatnim i platinastim tiražima, a svi njegovi novi hitovi, kao i oni stariji poput Kuda idu izgubljene djevojke, Jači i od sudbine, Sve mijenja se, U dobru i zlu, Dok svira radio, Šta je sa princezom moje vrele mladosti, redovno su na listama radijskih stanica širom regije.

Pesma Srebro 9. je singl s aktuelnog albuma Gori ulica, s pesmama koje su vrlo brzo našle put do srca publike 🥰.

IZVOR: YT / Croatia Records

Autor: redportal.rs

#Boris Novković

#pesma

#spot

#srebro