Pogledajte zaradu ove pevačice sa samo dve večeri

Pevačica Nataša Bekvalac zakazala je nastupe za doček Nove 2022. godine i reprizu, a njen honorar navodno će biti basnoslovan, prenosi Alo.

Naime, "mala" plava je dobila ponude koje se ne odbijaju, a 31. decembra i 1. januara Nata će nastupati u dva luksuzna prestonička hotela.

- Potražnja za Natašom je velika zbog toga što su njeni nastupi uvek veoma posećeni. Prošle godine je takođe imala dogovoren nastup za novogodišnju noć, ali nažalost, zbog epidemioloških mera ga je otkazala. S obzirom da ove godine nije ista situacija sa kovidom, ona je odlučila da 2022. godinu dočeka sa beogradskom publikom u jednom prestižnom prestoničkom hotelu - rekao je izvor blizak pevačici.

- Dobila je ponude koje se ne odbijaju. Za doček i reprizu uzeće 70.000 evra. Ona je velika zvezda i oko nje se svi otimaju, zbog toga su joj vlasnici ovih hotela ponudili velike pare na koje niko ne bi ostao imun - šokirao je iznosom izvor, koji tvrdi da Nataša ispred novca stavlja zdravlje svojih fanova.

- Nataša je pristala da peva, ali joj je važno da se sve epidemiološke mere poštuju. Zasad su na snazi kovid propusnice koje će biti neophodne, ali ukoliko Krizni štab donese nove mere, organizatori će nastojati da se i one ispune. Nataša situaciju sa kovidom jako ozbiljno i odgovorno shvata zbog toga neće dozvoliti da na njenom nastupu bude bilo kakvih nepravilnosti koje bi ugrozile nečije zdravlje - objasnio je izvor, i otkrio da je Bekvalčeva veoma uzbuđena zbog predstojećih nastupa.

Autor: alo.rs

#Nova Godina

#astronomska

#cena

#cifra

#nastup

#nataša bekvalac