Direktorka se zbog navodnih pretnji obratila ministru

Kako tvrde hrvatski mediji pevačica Severina navodno je slala preteće poruke direktorki škole Ljiljani Klinger koju je njen sin pohađao.

Direktorka Osnovne škole Matije Gubca navodno se obratila ministru Davoru Božinoviću, jer policija nije još uvek reagovala nakon njenih prijava.

- ...ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegrame saučešća - požalila se Ljiljana, kako prenosi Kurir.

U nastavku prenosimo poruke koje je objavio jedan hrvatski magazin, a koje je Severina navodno slala Ljiljani.

- Moje dete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo“, „Stara šepava ružna babo“, „Sedećeš, drhtaćeš i trešćeš se krivonoga, kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dete.

- Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će se otkriti. Samo da stigne presuda“, „Napraviću protest ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima decu iz škole kupi ko stigne, nego ću okupiti ljude na Fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije…

Foto: Instagram.com/@severina

Severina se za medije oglasila nakon što su poruke objavljene i priznala da je nekoliko njih poslala u besu.

- Da, reagovala sam kao mama, a ne kao dama. Da, kontaktirala sam Ljiljanu Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, kao direktorka škole, šalje dopise Centru za socijalnu zaštitu doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila da radi prema Županijskom sudu u Splitu, koji je odlučivao o starateljstvu nad mojim detetom - rekla je Severina za B92, kako prenosi pomenuti medij.

- Bila sam u potpunom šoku. Onda se žalila politici, jer samo tako zna, tražeći podršku moćnih ljudi. Istu intervenciju tražila je i od glavne državne advokatice zajedno sa Gordanom Buljan Flander, a njihova zajednička advokatica je poslala na Županijski sud u Splitu dopis o tome - dodala je.

- Sada, kada se koruptivna mreža krenula rasplitati, ili barem ja tako verujem, Ljiljana Klinger pokušava da se prikaže kao žrtva, a zapravo želi da ubije glasnika korupcije. Ne boji se ona mene, boji se ona posledica svojih postupaka. Nismo moje dete i ja jedine žrtve njenih postupanja, kao ni korupcije u celom lancu institucija u Zagrebu - zaključila je pevačica.

Foto: Pink.rs

Autor: redportal.rs