Pevačica podelila utiske nakon objavljivanja nove pesme i otkrila da postoji mogućnost njenog povratka u glumačke vode 😎

Pesma Kida bivša Višnje Petrović nedavno je premijerno predstavljena publici, a za manje od mesec dana dostigla je skoro milion pregleda. Svoje utiske povodom nove pesme Višnja je podelila sa Ilijom u emisiji Whatzuuuup. 😎

- Prvi utisci su iznenađujuće dobri, daleko od toga da to nisam očekivala, ali ljudi su onako lepo odreagovali i baš im je legla pesma, i muškima i ženskima - otkrila je pevačica koja se tokom emisije dotakla priče da je pomenuta numera pisana za bivšu ženu Nenada Aleksića Ša Ivanu, koja je inače Višnjina veoma dobra prijateljica.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kako je Višnja otkrila, pesma nije pisana za Ivanu, kako se komentariše ispod spota na Jutjubu, već samo ima sličnosti sa njenom pričom. U spotu za pomenutu numeru trebalo je da se pojavi 10 Višnjinih prijateljica, među kojima bi se našla i Ivana, ali do toga nije došlo.

- Ja nisam sugerisala tekstopiscu šta da piše. Kada je stigao tekst ja sam je nazvala, pustila joj pesmu, i kazala: "Čoveče, kao da je pisana pesma za tebe." To smo nas dve konstatovale... Spot je trebalo da ima drugu radnju, koju nismo ostvarili u ovom, ali nadam se na ćemo u drugom - razjasnila je pevačica.

IZVOR: YT / S Music

Kada je reč o predstojećim projektima, Višnja nam je otkrila da je dobila ponudu za duet sa muškim izvođačem, kao i ponudu za jednu novu pesmu, a postoji mogućnost da ćemo je gledati i na filmu/seriji.

- Ja nisam planirala, ali je negde gluma ponovo pronašla mene... Dobila sam ponudu, e sad ako dođe do ostvarenja... Čeka se odobrenje finansija, kao i svuda, kao i uvek, tako da ako dođe do toga biće jedna veoma zanimljiva tema o kojoj su mi zabranili da govorim - rekla je pevačica koja se nekada bavila i glumom, pa dodala:

- Biću ne pevačica, nego pevaljka, i mogu da kažem da je tabu tema kod nas, a i te kako se dešava.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Ceo razgovor sa Višnjom Petrović možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Muzika

#gluma

#kida bivša

#pesma

#višanja petrović