Pevačica želi da tuži svoju porodicu

Britni Spirs je na sudu iznela emocionalno i zabrinjavajuće svedočenje. Ona je prvi put progovorila o šteti i traumi koju joj je nanelo 13-godišnje starateljstvo koje je nad njom imao njen otac.

O celom slučaju oglasili su se njeni roditelji, Džejmi i Lian Spirs.

Kad se sud vratio sa 20-minutne pauze, advokatica Džejmija Spirsa, Vivijen Li Torin, dala je izjavu u ime svog klijenta.

- Džejmiju je jako žao da vidi ćerku u tolikom bolu. Voli svoju ćerku i jako mu nedostaje - rekla je advokatica.

Foto: Printscreen Instagram

Advokatica koja zastupa Lian Spirs, Britninu majku dodala je da je njena klijentkinja "veoma zabrinuta majka zbog svega što je čula da je njena ćerka proživela."

Majka je navodno već ranije podnela prigovor na Džejmijevih 890.000 američkih dolara pravne nadoknade, tvrdeći da transakcija nije izvršena u korist njihove ćerke.

Takođe je prošle godine zatražila da se obavesti o bilo kakvim promenama vezanim za starateljstvo nad Britni.

Međutim, pop zvezda je tokom saslušanja vrlo jasno stavila do znanja da misli da je njena porodica odgovorna za ono što joj je učinjeno.

- Moj otac i svi koji su učestvovali u ovome trebalo bi da budu u zatvoru - rekla je i dodala da bi želela "da tuži svoju porodicu", prenosi Kurir.

Foto: Printscreen Instagram / @britneyspears

Suđenje se nastavlja, a brojne poznate osobe i fanovi na društvenim mrežama pružaju podršku pevačici u borbi za slobodu, čak se i ona oglasila posle svega i izvinila se što se pravila da je dobro, a nije bila.

Autor: Kurir / redportal.rs

#britni spirs

#oglasili se

#roditelji

#starateljstvo