Reper ne prestaje da priča o bivšoj ženi! Nakon što se pokajao zbog prevare, otkrio da na početku nisu imali ništa...

Zadrugar Nenad Aleksić Ša od sinoć ima potpuno drugačiji pristup prema svojoj bivšoj ženi Ivani. Naime, on je tokom sinoćne emsije Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem priznao da mu je teško jer je prevario Ivanu, a na Nenadove reči odmah je reagovala i Tara Simov, o čemu možete čitati u tekstovima ispod:

Iako je većina mislila da je Ša sinoć imao samo trenutak slabosti, on je i danas nastavio da priča o Ivani, odnosno o tome kako su otvorili salon kada je ona ostala bez posla, te kako su uspeli da izađu iz teške situacije.

- U tom trenutku, ona je dobila otkaz na poslu zbog mene, zbog tog gazde... Taj gazda, gde je radila, se ložio na mene... I plače, kaže: "Šta ćemo", ja rekoh: "Dođi, tu sam ti ja! Nemamo ništa, ali snaći ćemo se, u svemu smo - rekao je Ša, pa otkrio da su veliku količinu novca uložili u snimanje njegove pesme od koje mu je mnogo toga zavisilo.

- Ovako smo sedeli, klikćemo, da li idu pregledi.... Dan posle zove Seka za duet. Posle toga mesec dana, Fantastik bend... Onda sam zakazao ne znam koliko nastupa - priznao je Ša Marku Đedoviću, koji je zajedno sa Ivanom tada doneo odluku da novacu lože u salon, što se ispostavilo kao pametan potez, prenosi Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs