Povređeno JOŠ PETORO SRBA!

Srbin Miloš Marjanović (34) poginuo je u tragičnoj nesreći motornog broda na reci Meramek u blizini gradića Fentona, američka država Misuri.

Do nesreće je došlo nakon što se brod, u kome je pored Marjanovića bilo još 5 srpskih državljana sa prebivalištem u regionu Čikaga, zakucao u kamenje u plitkom delu reke. Nakon udarca svi putnici broda su sleteli, a Marjanović je na mestu poginuo.

Miloš Marjanović, rodom iz Leskovca, živeo je u čikaškom predgrađu Brukfild, gde je radio u jednoj radionici za popravku kamiona. Prema saznanjima Serbian Timesa, u Čikagu živi i Marjanovićev rođeni brat, koji je pozvan da preuzme telo. Među preostalim putnicima broda nalaze se još dvojica mladića iz Leskovca, po jedan iz Niša i Beograda, te devojka iz Vrnjačke Banje.

- Putnici sa broda su brzo vozili rekom u mraku, udarili su o kamenje u plitkom delu, nakon čega su odleteli sa plovila - izjavio je šef vatrogasnog bataljona Bil Modrošić, a prenosi Informer.rs.

Serbian Times će nastaviti da prati ovaj slučaj, a prema saznanjima sajta uskoro će biti organizovana i akcija prikupljanja pomoći za porodicu stradalog Marjanovića, kao i mladića koji je teško povređen u nesreći.

Autor: Informer.rs