Novi kontroverzni intervju legende Mančester junajteda

Nemanja Vidić, legendarni kapiten Mančester junajteda i jedan od najboljih fudbalera u istoriji Premijer lige, ekskluzivno za Kurir pričao je o novim dešavanjima u srpskom fudbalu. 

Bivši reprezentativac Srbije do detalja je ocenio stanje u FSS, a od njegovog poslednjeg oglašavanja svašta se izdešavalo - pod čudnim okolnostima je otišao Slaviša Kokeza sa mesta predsednika, smenjen je Marko Pantelić s funkcije v.d. predsednika, razrešen je dužnosti direktor Vladimir Matijašević...

U međuvremenu još neka imena su se pojavila kao mogući kandidati za predsednika FSS - Rasim Ljajić, Nebojša Leković...

- To je interesantno i nije slučajno da političari Ljajić i Leković lobiraju za predsednika Saveza. Postoje čak nagoveštaji da će biti samo jedan kandidat, možda baš Ljajić. Ljudima koji se bave politikom nije mesto na vodećim funkcijama u srpskom fudbalu. Ako im njihove kolege političari dozvole da se kandiduju, onda mogu i ja da se kandidujem za predsednika države - istakao je Vidić.

Ceo intervju Nemanje Vidića, u kojem je žestoko pričao o Marku Panteliću, Nenadu Bjekoviću, Slaviši Kokezi, ali i o stanju u Crvenoj zvezdi, Superligi Srbije, pa i o uticaju Dragana Stojkovića Piksija, možete pročitati u sutrašnjem Kuriru.

Autor: kurir.rs / redportal.rs