Komšija izjavio da je reč o vrlo finoj porodici

BEČ: Bečka policija otvorila je istragu ubistva Trsteničanke Suzane S. (36), čije je telo nađeno u sredu u stanu u Kaiserebertdorfer Strasse u Beču, a prema nezvaničnim saznanjima Novosti, obdukcija bi trebalo da bude obavljena sutra. Nakon rezultata obdukcije biće poznato više detalja.

Prema pisanjima lista Kronen Zeitung, 36-godišnja žena pronađena je mrtva u stanu u Simeringu, a osumnjičeni je suprug žrtve, N. S. (44), koji je uhapšen. Prema informacijama ovog lista, suprug je zatečen u stanu, a telo mlade žene otkrila je služba hitne pomoći. Prethodno je, kako pišu mediji, N. S. sa balkona zatražio pomoć.

Prema informacijama policijskih zvaničnika, N. S. se do sada nije pojavljivao u kontekstima nasilja, ne isključuje se ni učešće treće strane, istraga je tek na samom početku. Tačan uzrok smrti još uvek se istražuje, ali kako se dodaje u jednom od tekstova, na vratu žrtve nađeni su tragovi davljenja, a registrovane su i povrede glave.

Komšije bračnog para su u šoku. Znaju ih kao prijateljski nastrojene, ljubazne ljude. Jedan od komšija, Ibrahim B. izjavio je za Kronen Zeitung da je reč o vrlo finoj porodici. Tokom epidemije, doživeli su tragediju. Roditelji N. S. preminuli su od COVID-19.

- Roditelji su nedavno preminuli jedan za drugim - ispričao je, između ostalog, novinarima komšija Ibrahim B.

Kako se saznaje, Suzana S. bila je i profesionalno uspešna: radila je u arhitektonskom birou. Šta se dogodilo u sredu uveče u ulici Kaiserebertdorfer Strasse iza vrata porodičnog apartmana - predmet je istrage, precizira list. Od početka godine 11 žena nasilno su ubili njihovi partneri u Austriji. 

Suprug je, u međuvremenu, pušten na slobodu. 

Autor: novosti.rs

#Beč

#UBISTVO

#srpkinja