Delove tela devojke skuvao u rerni, a neke je bacio u šolju

Ruski doktor Mihail Tikhonov (27) priznao je da je ubio i raskomadao ženu, a potom delove njenog tela skuvao u rerni, dok je neke bacio u wc šolju kada je otkrio da je ona imala operaciju promene pola.

Doktor je izašao sa Ninom Surgutskajom, pre nego što su otišli kod nje kući. Par je imao seks, za vreme kojeg je Mihail shvatio da je Nina transeksualka koja je prošla operaciju promene pola.

Čim je to primetio, Mihail ju je zadavio. Zatim je pokušao da sakrije ubistvo, ali je Ninina majka prijavila njen nestanak.

– Nina ga je pozvala u svoj stan. Nastavili su da piju alkohol i počeli da se seksaju. Primetio je da je njegova partnerka ranije bila muškarac. Pokušala je da nastavi seks, ali ju je u tom trenutku zgrabio za vrat i čvrsto stegao. Stao je samo kad nije imala više znakova života – rekao je policijski izvor.

Tihonov je tada “odlučio da se otarasi tela” i odneo leš u kupatilo gde je “isekao njene unutrašnje organe”, i isekao ih na male komade koje je bacio u toalet.

Zatim je izrezao ženino meso koje je "stavio u pećnicu" i ispekao ga "da ispari višak tečnosti". Čovek je demantovao da je kanibal i rekao policiji da je ispekao meso kako bi ga lakše bacio u toalet, prenosi Objektiv.rs, piše Pink.rs.

Autor: Pink.rs / redportal.rs