Još jedna glumica optužila Branislava Lečića za silovanje

Nakon otpužbi za silovanje koje je na račun glumca Branislava Lečića uputila njegova koleginica Danijela Štajnfeld, Lečića je još jedna glumica optužila za isti zločin, koji je, prema njenim navodima, počinio pre 43 godine.

U pitanju je glumica Merima Isaković, koja je nedavno u intervjuu za Nedeljnik govorila o neprijatnoj situaciji koju je proživela sa glumcem:

Foto: Tanjug

- Bilo mi je 18 godina. Ugurao me je u stan: "Ne pokušavaj da vrištiš, niko te neće čuti", oborio me je na pod. Osećala sam kako me lomi, boli svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te, Bože! Osećam taj zadah, miris truleži. Zastrašujući pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. "Znaš li ti ko sam ja? Treba da ti je čast da te želim". Stravičan bol, uvija se kao neka zmija. Svlači mi haljinu, pokušava da mi razmakne noge. Kao da me kleštima lomi... Ako uspe, umreću noćas... Mili Bože, ne ovako, samo ne ovako. Sve što se dalje dešava, je kao igra smrti. Strah koji vrišti u meni, dok se on sladi mojom nemoći. Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim narod da ovo pažljivo pročita - ispričala je Merima.

Podsećamo, pre nekoliko dana se u medijima pojavila vest da se Lečić privremeno sklonio iz Beograda u svoju vikendicu u Ritopeku, a ekipa portala Pink.rs pokušala je da stupi u kontakt sa glumcem, međutim, njegov telefon je sve vreme isključen.

Autor: Pink.rs / redportal.rs