Paste umeju biti nezgodne za spremanje. Veoma je bitno o svemu više voditi računa nego kada inače spremamo. Još ukoliko spremamo za goste, pa ne znamo da li oni više vole tvrdo ili meko kuvanu pastu?! 🤯 Ali dobro, valjda se niko neće buniti. 🤭
Dok neki ljudi vole da spremaju striktno po receptu, drugi vole da eksperimentišu. Kao i većina eksperimenata (a pogotovo sa hranom! 😁), donosi nam neizvesnost da li će naša zamisao biti uspešna. No, bitno je odvažiti se!
Kada smo spremili jelo (pogotovo ako smo malo eksperimentisali), možemo mu dati i neko (pogodno) ime. I kreativno! A ono će baš biti kreativno ako smo malo (ili ne baš malo 🤭) zaboravili da nam je na šporetu pasta. Primer ovoga može se videti na Tviteru 👇🏻:
Al Dante pic.twitter.com/85JtfBSUhT
— AlexDeLarge (@IWasCuredOK) 26. март 2021.
IZVOR: TW / @IWasCuredOK
Pored ovog, ponuđeno je još jedno ime:
Pasta Inferno 🤣
— KUM L. (@ozbiljna_zajeba) 27. март 2021.
IZVOR: TW / @ozbiljna_zajeba
Koje je bolje, šta kažete? 🤣 A kojem god da ste bliži, ovaj specijalitet bi sigurno bio pun pogodak, samo da se ne moraju baš zvati vatrogasci! 🤭
Kuca KAMUFLAŽOM izbegla KUPANJE? 🐶🤔
Da li je BABI MESTO U KLUBU 🤔
Nemojte se DEJTATI SA LJUDIMA POD MASKAMA 😅
Autor: redportal.rs