Lečić se večeras obratio javnosti i Danijeli!

Glumac Branislav Lečić obratio se javnosti, ali i koleginici Danijeli Štajnfeld koja ga je optužila za silovanje. 

- Snimam ovaj video u želji da se obratim javnosti Srbije zbog svega onoga što se dešava u medijima poslednjih dana, da sam optužen za silovanje Danijele Štajnfeld 7. maja 2012. godine dok smo radili predstavu Dnevna zapovest u BDP-u na maloj sceni. Obećao sam da ću medijima da se obratim tek kad odem u tužilaštvo. U međuvremenu sam dobio poziv za tužilaštvo, i to će biti u petak.

U videu se obratio svojoj koleginici.

- Voleo bih da se obratim mojoj koleginici, ženi, Danijeli Štajnfeld. Danijela, ako sam te ikad u bilo kom trenutku, potezu, misli, slučajnom gestu, namernom gestu, uvredio, povredio, ponizio. Ako sam bilo koju ženu uvredio na takav način da je stekla utisak da sam nekulturan, agresivac, predator, onda se duboko izvinjavam i tebi Danijela, i svakoj ženi koja se osetila ugroženom, potcenjenom - govorio je glumac. 

Negira da se bilo kakav seksualni čin desio.

- I pred Danijelom ću reći : Reci istinu Danijela, samo smo bili partneri u poslu, maksimalno sam se trudio da shvatiš koju ulogu igraš. Kao što u predstavi nije bilo seksualne realizacije, znaš i sama, nije se desilo ni u životu. I ti, i ja, a i Bog, znamo da nismo imali ni ljubavni odnos, ni vezu, ni seksualni odnos, nikad. - govori Lečić u video obraćanju. 

- Zašto bi jedna žena koristila ovakva sredstva pravila sebi profit? To je nedostojna, nas kao glumaca, partnera i žena. Nemoj to raditi, ne treba ti to - zaključio je Lečić.

Celo obraćanje Lečića pogledajte u videu.

IZVOR: YT / Radio 021

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld

#glumac

#glumica

#silovanje