Selektor održao trening na kom se i sam poigrao 😁

Fudbalska reprezentacija Srbije se okupila u Staroj Pazovi pred početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo naredne godine. Novi selektor Dragan Stojković Piksi odradio je sa reprezentativcima prvi trening, na kom su se igrači upoznali sa metodama rada novog stručnog štaba.

IZVOR: TW / @FSSrbije

Atmosfera na treningu je bila dobra i čini se da igrači u dobrom raspoloženju započinju novi ciklus kvalifikacija. Srbija u sredu 24. marta igra meč sa Republikom Irskom, a na tom meču je prioritet osvajajnje 3 boda i započinjanje kvalifikacija na najbolji način.

Javnosti nije poznato u kom sastavu će Srbija izaći u sredu uveče na teren, pa mnogi spekulišu ko će se naći u startnih 11. Konferencija za štampu je danas, a selektor neće otvoriti karte, pa ćemo tek pred meč saznati ko će za Srbiju krenuti u borbu za Svetsko prvenstvo. Dok to ne saznamo iz Stare Pazove nam stižu snimci fudbalske magije Dragana Stojkovića Piksija:

IZVOR: TW / @FSSrbije

Malo stariji ljubitelji fudbala se sećaju majstorija Piksija, a ovo je prilika da se malo podsete. A za mlađe generacije možda ovo bude motivacija da malo istraže kakav je majstor bio sadašnji selektor i shvate kolika je legenda našeg fudbala.

Meč između Srbije i republike Irske se igra 24. marta od 20.45 č. na stadionu Rajko Mitić.

Autor: redportal.rs