Oklahoma razbila Nagetse...

Kako prenosi portal Mondo, Nikola Jokić ponovo je bio najbolji košarkaš Denvera ali to nije bilo dovoljno da Nagetsi pobede. Denver je ostao na 15 poena razlike.

Jokić je zabeležio 16 poena, 12 skokova i 13 asistencija, isti broj poena imao je i Kristijan Braun, dok je Majkl Porter mlađi ubacio 15 poena. Dvocifreni su još bili i Gordon i Marej, dok je doprinos najvećih letnjih pojačanja bio nula.

Vestbruk je imao zapaženu minutažu i imao je 6 poena, pet asistencija i pet skokova, dok je Šarić igrao 11 minuta i dao 2 poena. Na drugom kraju terena dominirali su Gildžes Aleksander sa 28 i Čet Holmgren sa 28 poena.

Denver je dobro počeo utakmicu, ostvarivši 9 poena prednosti u prvoj četvrtini, ali prednost nije uspeo da sačuva ni do kraja te deonice. Oklahoma je odmah u drugoj četvrtini stekla dvocifrenu prednost i čuvala je do kraja. U dva navrata Denver je uspevao da se približi, ali je Oklahoma odmah reagovala i sredjivala sve u svoju korist. U jednom trenu prednost je otišla na čak 20 poena.

Popravni Denver ćeimati i drugom kolu protiv Klipersa, kada će morati daleko bolje izdanje da prikažu nego što su sada. To se posebno odnosi na napad, koji uopšte nije funkcionisao.

Autor: Mondo.rs